Tuinverzorger Nico Van Brabandt

Een prachtige tuin het ganse jaar door!

 

Ik ben Nico Van Brabandt, het aanspreekpunt achter Tuinverzorger Nico Van Brabandt. Als beginnende ondernemer focus ik me vooral op het aantrekken van nieuwe klanten en een duurzame relatie met hen op te bouwen. Door nauw overleg met de klanten wordt er gestreefd naar een geoptimaliseerde prijs - kwaliteit van de aanleg of onderhoud van de tuin om onze klanten steeds het beste resultaat te kunnen leveren.

Wij concentreren ons op:

Duurzame relaties

Door onze uitstekende service (zowel voor aanleg als onderhoud van uw tuin) trachten we een duurzame relatie met de klanten op te bouwen. Goede communicatie leidt tot succesvolle relaties.

 

Kwaliteit

We vinden kwaliteit erg belangrijk. We letten er steeds op dat onze producten steeds bij erkende leveranciers wordt aangekocht alsook dat deze producten biologisch afbreekbaar zijn.

 

Resultaat

Wij streven steeds naar resultaat, altijd en overal, om een blijvende waarde te creëren voor onze klanten.

 

Uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding

Door onze ervaring en onze efficiënte manier van werken kunnen wij u een goede prijs garanderen voor onze professioneel geleverde werken.

 

Persoonlijke aanpak en leuke samenwerking

Wij kiezen voor een leuke en vlotte samenwerking. Dit maakt het werken aangenamer voor beide partijen en leidt zonder twijfel tot een standvastigere omgang.

Voor aanleg en onderhoud van uw tuin

COPYRIGHT © 2015. Designed by Technicwebdesign.